МЕБЛІ НА ЗАКАЗ: РЕЦЕПЦІЯ  № 31

Ми пропонуємо вам широкий вибір адміністративних стійок,рецепцій різного розміру, дизайну і вартості. Кольорові варіації пропонованих нами рецепцій (ресепшен) дозволять вам підібрати стійку для офісу будь-якого дизайну, й так само для різної кількості адміністраторів.Стійка reception (рецепція) - меблі для приймалень.





Коротка технічна характеристика:


В обробці стійок застосовується МДФ-профіль з наповненням: декорований метал, тоноване скло, декоративний пластик або ДСП (для дверей, висувних ящиків, перегородок, полиць).
Стійки можуть бути оснащені регульованими опорамі.Фасадная частина - ДСП, ДВП або декоративний пластик "Silver wave "і плита ХДФ залежно від застосування. ДСП що йде на каркас стійки ресепшн товщиною 16-18мм, і окантовані 2мм протиударною кромкою ПВХ. Шафи виготовляються товщиною ДСП 16мм, 18мм і 22мм, окантовка-ПВХ 0,45 мм, профіль С, або меламін.В стійках ресепшн зроблені отвори для електро-комунікацій, телефонних шнурів, освітлення.Зроблена з душею рецепція від MEBELOFFICEKIEV, буде служити Вам вірою і правдою дуже довго!

Допомогти вибрати стійку ресепшен, рецепцію? Каталог меблів для приймалень стійки ресепшен,рецепції, Фото, ціна, опис, консультації з будь-якої моделі.Ресепшен на замовлення в Києві.


Главная     Назад

 
Мебель офисная Киев,mebeloffice!Kievweb hosting